Trädgårdsdesign Falkenberg Västkusten

Varför ska ni anlita en trädgårdsdesigner?
- Ni har idéer som ni vill förverkliga, men det saknas tid.
- Ni behöver hjälp att se hela trädgårdens möjligheter.
- Ni vill undvika onödiga och dyra misstag.
- Ni vet att en trevlig miljö höjer värdet på fastigheten, men inte taxeringsvärdet.
- Ni vill skapa en trädgård som är både vacker och lättskött.

Jag arbetar tillsammans med er och lyssnar på era önskemål. Givetvis kommer jag med konkreta förslag och tips som passar just den tomt ni har.

Med anteckningar, skisser och foton, kan jag hemma på kontoret sammanställa alla önskemål och idéer. Jag gör en planritning över trädgården.

Den kan ni sedan lämna till en trädgårdsanläggare, grävmaskinist eller behålla själva som underlag för anläggningsarbete. Vill ni att jag tillsammans med mina kontakter ska anlägga trädgården, gör vi upp en plan för detta.

För att kunna designa er trädgård, behöver jag en tomtritning där erat hus och eventuella andra byggnader finns inritade. Skalan ska helst vara 1:100 eller 1:200. Det är bra om ni skickar med en ritning på huset, så jag kan se karaktären, fönster, dörrar o.s.v.
Saknar ni tomt och husritning, så kontakta kommunkontoret i god tid. Om ni vill så kan jag ta fram tomtritning samt el, vatten och teleritningar.

Jag gör allt från enkla skisser till utförliga skalenliga planritningar i färg samt växtförteckningar och planterings, material och skötselbeskrivningar.

Jag designar både nyanläggningar och ombyggnad av äldre trädgårdar.